GOOGLE SHOPPING
UITBESTEDEN

ManuelHoven.nl
NEEM NU CONTACT OP

Uitbesteden van Google Shopping campagnes

Wat is Google shopping?

Google Shopping is een krachtige tool voor online adverteren die is ontworpen om bedrijven te helpen potentiële klanten te bereiken. Hiermee kunnen verkopers advertenties maken die worden weergegeven wanneer potentiële klanten op Google naar specifieke producten zoeken. Deze advertenties bevatten productafbeeldingen, prijzen en andere relevante informatie die klanten helpt weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen. Met Google Shopping kunnen bedrijven hun producten gemakkelijk promoten bij de juiste doelgroepen en hun online verkoop verhogen. Dit maakt het een effectieve digitale marketingtool voor e-commercebedrijven die hun zichtbaarheid willen vergroten en hun verkoop willen stimuleren.

Voor wie is Google Shopping?

Heb jij een webshop en wil je extra klanten trekken om jouw producten te verkopen via meerdere kanalen? Dan is Google Shopping een uitstekend medium om jouw sales een boost te geven. Door jouw producten aan te bieden via Google shopping bereid je jouw bereik uit omdat het is geïntegreerd in de zoekresultaten van Google.

Dit betekent dat wanneer een gebruiker zoekt naar een product, de zoekresultaten van Google Shopping onderdeel uitmaken van de zoekresultaten die worden weergegeven. Een koppeling tussen jouw webshop en Google Merchant center is hiervoor wel nodig en daarom is enige kennis gewenst.

Wat is Google Merchant

Een Google Merchant-account is een koppeling tussen jouw webshop en het Google Ads-platform. Hiermee kan je campagnes maken die zijn afgestemd op de producten die jij verkoopt.

Met dit platform heb je toegang tot een reeks krachtige tools en functies waarmee je campagnes kunt optimaliseren en ROI kunt maximaliseren. Dit omvat gegevensinzichten in klantgedrag, geautomatiseerde biedstrategieën en meer.

Google Merchant account laten instellen

Het opzetten van een Google Merchant-account kan behoorlijk moeilijk zijn, vooral voor degenen die nieuw zijn in online marketing. Gelukkig is er hulp beschikbaar, ik kan je helpen om je door het proces kunnen begeleiden. Met mijn hulp kan jij jouw Google Merchant-account in een mum van tijd aan de praat krijgen.

Door een Google Merchant-account aan te maken en deze te koppelen aan jouw webshop en jouw Google-Ads account, kun je profiteren van alle functies die Google te bieden heeft op het gebied van online verkoop van producten en diensten. Du kan jij jouw artikelen op het Google Shopping-platform plaatsen en kan je profiteren van de vele adverteermogelijkheden die beschikbaar zijn via Google-Ads.

Google shopping setup en beheer helemaal uitbesteden

Wilt jij jouw installatie en beheer van Google Shopping volledig uitbesteden? Bij mij ben je daarvoor aan het juiste adres. Het uitbesteden van jouw Google Shopping kan een geweldige manier zijn om jezelf te ontlasten van de tijdrovende taken die gepaard gaan met het beheer ervan, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van jouw bedrijf en haal een hoger rendement op jouw investering.

Google shopping en Merchant-center laten instellen en zelf het beheer doen

Ben je op zoek naar een manier om enkel je Google Shopping-campagnes van de grond te krijgen zonder al het werk zelf te hoeven doen? Dan is het uitbesteden van de opzet van Google Shopping en het zelf beheren van je campagnes wellicht de juiste oplossing voor jou. Met deze optie kan ik je helpen bij het opzetten van uw campagnes en assistentie verlenen wanneer dat nodig is, terwijl je zelf de controle over je eigen campagnes behoudt. En dit alles tegen een tarief van € 75,- per uur.

Ben je geïnteresseerd in het starten van adverteren via Google Shopping en kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan nu contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kan ik ook van dienst zijn met hulp bij andere google Ads onderdelen

Google search

Search advertenties

Adverteren boven de organische zoekresultaten in Google met tekst-advertenties is een effectieve manier om snel zichtbaarheid te verkrijgen bij jouw doelgroep. Dit is een goede optie om jouw product of dienst snel en direct te promoten.

Google display

Display advertenties

Adverteren in het displaynetwerk van Google is de beste manier om online branding te versterken of om remarketing te gebruiken. Perfect om naamsbekendheid te vergroten of gericht reclame te maken bij mensen die jouw site hebben bezocht.

Google shopping

Shopping advertenties

Adverteren in Google Shopping geeft jou de mogelijkheid om je producten te presenteren aan consumenten die specifiek, of naar verwante producten zoeken. Dit doormiddel van tekst, afbeeldingen of video.

Vandaag nog hoger in de zoekresultaten?
Neem nu contact op.

Vragen of advies over SEO of SEA?

Wil jij hulp of advies zodat jouw product of jouw dienst beter vindbaar is in de zoekresultaten?

Vul dan het contactformulier in en stuur mij een bericht. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Subscription Form

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is een tool die het zoeken naar producten vereenvoudigt voor gebruikers. Het biedt hen de mogelijkheid om onderzoek te doen naar artikelen die ze willen aanschaffen, informatie te verzamelen over verschillende producten en hun specificaties en prijzen, en vervolgens eenvoudig contact op te nemen met de verkoper om de aankoop te voltooien.

Het bereik van Google Shopping is groot, omdat het is geïntegreerd in de zoekresultaten van Google. Dit betekent dat wanneer een gebruiker zoekt naar een product, de zoekresultaten van Google Shopping onderdeel uitmaken van de zoekresultaten die worden weergegeven. De gebruiker hoeft niet specifiek naar een 'Google Shopping' zoekopdracht te doen om de resultaten te zien. Omdat Google zo'n grote marktaandeel heeft, bereikt Google Shopping een groot deel van de internetgebruikers.

 

Wat is Google Merchant Center?

Google Merchant Center is een gratis tool waarmee e-commerce bedrijven hun productfeeds kunnen uploaden, beheren en verifiëren. Productfeeds bevatten informatie over de producten die een bedrijf verkoopt, zoals prijzen, beschikbaarheid, afbeeldingen en beschrijvingen. Deze informatie kan dan gebruikt worden voor verschillende Google-diensten, waaronder Google Shopping, Google Lens en Google Assistant.

Met Google Merchant Center kun je ervoor zorgen dat je producten op een juiste manier worden weergegeven in de zoekresultaten en dat de data up-to-date is. Hierdoor kan een bedrijf zijn producten beter zichtbaar maken en zorgen dat de potentiële klanten de juiste informatie krijgen.

 

  • Ads
  • Data
    Studio
  • Google ADS-A
    Google
    Ads
  • Search Console
eyecartmagnifier