GOOGLE SEARCH
UITBESTEDEN

ManuelHoven.nl
NEEM NU CONTACT OP
Groeien met online marketing

Uitbesteden van Google Search campagnes

Google search advertenties

Google Search Advertising is een effectieve manier voor ondernemers om zich te richten op klanten die op zoek zijn naar hun producten of services via de zoekmachine van Google.

Het is een zeer doelgerichte manier waarmee jij jouw zichtbaarheid kunt maximaliseren en potentiële klanten effectiever kunt bereiken.

Echter is er één voorwaarde, het systeem moet goed ingesteld staan zodat er niet onnodig geld wordt verkwist. Dit is een specialistisch en tijdrovend werkje en een online marketeer kan hierbij helpen. Door campagnes te optimaliseren en ervoor te zorgen dat ze efficiënt worden uitgevoerd door middel van strategieën, zoekwoordonderzoeken, pakkende advertentieteksten en constante monitoring en data-analyse.

Google search uitbesteden

Wil je adverteren op het google search platform maar hebt hier geen tijd voor of ontbreekt het aan kennis?
Als ervaren Google Ads specialist kan ik jou hierbij helpen en ontzorgen.

Besteed jouw technische werkzaamheden aan mij uit en maak tijd vrij voor belangrijkere taken. Ik kan je helpen met het inrichten van Google Tag Manager, Google Analytics, Google Data Studio en Conversiemeting. 

Besteed jouw campagne beheer vandaag nog uit

Het uitbesteden van jouw Google-zoekadvertenties is een geweldige manier om nieuwe groeimogelijkheden te ontsluiten en ROI te maximaliseren. Met de hulp van een ervaren marketeer kan jij ervoor zorgen dat jouw campagnes goed worden geoptimaliseerd, op de juiste doelgroep worden gericht en efficiënt worden uitgevoerd. Bovendien kan het uitbesteden van Google-zoekadvertenties je helpen tijd en geld te besparen, terwijl jij je kunt concentreren op andere aspecten van jouw bedrijf.

Wil je starten met adverteren op het Google Ads platform en kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan nu contact op dan kijken wij samen naar de mogelijkheden

Google search

Search advertenties

Adverteren boven de organische zoekresultaten in Google met tekst-advertenties is een effectieve manier om snel zichtbaarheid te verkrijgen bij jouw doelgroep. Dit is een goede optie om jouw product of dienst snel en direct te promoten.

Google display

Display advertenties

Adverteren in het displaynetwerk van Google is de beste manier om online branding te versterken of om remarketing te gebruiken. Perfect om naamsbekendheid te vergroten of gericht reclame te maken bij mensen die jouw site hebben bezocht.

Google shopping

Shopping advertenties

Adverteren in Google Shopping geeft jou de mogelijkheid om je producten te presenteren aan consumenten die specifiek, of naar verwante producten zoeken. Dit doormiddel van tekst, afbeeldingen of video.

Vandaag nog hoger in de zoekresultaten?
Neem nu contact op.

Hulp nodig?
Neem dan nu contact op!

Vragen of advies over SEO of SEA?

Wil jij hulp of advies zodat jouw product of jouw dienst beter vindbaar is in de zoekresultaten?

Vul dan het contactformulier in en stuur mij een bericht. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Subscription Form

Wat zijn Google Search Ads?

Met Google Search Ads kun je advertenties tonen als gesponsorde resultaten op de zoekresultatenpagina's van Google. Deze komen naar voren als er op bepaalde zoektermen wordt gezocht. Deze advertenties worden vaak weergegeven aan de boven- of onderkant van de zoekresultaten en zijn te herkennen aan het "Ad" label ernaast.
De prijs voor deze advertenties wordt bepaald door een biedsysteem waarbij bedrijven bieden op specifieke zoekwoorden en betalen elke keer als een gebruiker op hun advertentie klikt. Dit wordt ook wel pay-per-click (PPC) advertising genoemd.

 

  • Ads
  • Data
    Studio
  • Google ADS-A
    Google
    Ads
  • Search Console
eyecartmagnifier