GOOGLE DISPLAY
UITBESTEDEN

ManuelHoven.nl
NEEM NU CONTACT OP
Groeien met online marketing

Uitbesteden van Google Display campagnes

Google Display uitbesteden

Wil je adverteren op het Google Display-netwerk (GDN), maar ontbreekt het je aan tijd of kennis? Laat mij dan als ervaren Google Ads-specialist jou helpen en ontzorgen. Door gericht een doelgroep te selecteren kan Google Display jou helpen om op een groot netwerk van websites jouw advertenties te tonen.

Ook kan ik ervoor zorgen dat eerdere bezoekers van jouw website opnieuw worden bereikt met gerichte advertenties. Dit bereik ik door goed te koppelen  Google Tag Manager en Google Analytics. Tijdens jouw campagnes kun je de voortgang volgen in een speciaal voor jou, ontworpen overzichtelijk data-dashboard.

Ben je geïnteresseerd in het starten van adverteren op het Google Display-netwerk en kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Google search

Search advertenties

Adverteren boven de organische zoekresultaten in Google met tekst-advertenties is een effectieve manier om snel zichtbaarheid te verkrijgen bij jouw doelgroep. Dit is een goede optie om jouw product of dienst snel en direct te promoten.

Google display

Display advertenties

Adverteren in het displaynetwerk van Google is de beste manier om online branding te versterken of om remarketing te gebruiken. Perfect om naamsbekendheid te vergroten of gericht reclame te maken bij mensen die jouw site hebben bezocht.

Google shopping

Shopping advertenties

Adverteren in Google Shopping geeft jou de mogelijkheid om je producten te presenteren aan consumenten die specifiek, of naar verwante producten zoeken. Dit doormiddel van tekst, afbeeldingen of video.

Vandaag nog hoger in de zoekresultaten?
Neem nu contact op.

Vragen of advies over SEO of SEA?

Wil jij hulp of advies zodat jouw product of jouw dienst beter vindbaar is in de zoekresultaten?

Vul dan het contactformulier in en stuur mij een bericht. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Subscription Form

Wat is Google Display?

Google Display is een onderdeel van het Google Ads-platform dat bedrijven toelaat om hun advertenties te tonen op een groot netwerk van websites en apps. Dit netwerk bestaat uit miljoenen websites en apps die aangesloten zijn bij Google's Display-netwerk (GDN). Door middel van Google Display kan een bedrijf zijn advertenties tonen op verschillende formaten zoals banners, video's, interstitials en meer.

Deze advertenties kunnen gericht worden op specifieke doelgroepen via demografische gegevens, interesses en gedrag. Google Display biedt een breed scala van targeting opties voor bedrijven om hun doelgroepen efficiënt te bereiken.

 

Wat is Remarketing?

Remarketing, ook wel retargeting genoemd, is een krachtig online marketinginstrument. Dit houdt in dat je jouw producten of diensten opnieuw onder de aandacht brengt bij bezoekers die eerder jouw website hebben bezocht, maar niet direct hebben gekocht of zich hebben aangemeld.
 
Door gerichte banners te tonen op andere websites, verhoog je de kans dat deze bezoekers terugkeren naar jouw website en converteren. Met dynamische remarketing ga je nog een stap verder door specifieke producten of diensten te tonen aan bezoekers die deze eerder op jouw website hebben bekeken.

 

  • Ads
  • Data
    Studio
  • Google ADS-A
    Google
    Ads
  • Search Console
eyecartmagnifier